Tein eilen mansikka-rahka-ananaspiirakkaa.

Odotus oli korkealla, olihan tulossa sukulaispoika

laittamaan lamppua kattoon ja halusin tehdä nopsaan

jotain hyvää kahvin höysteeksi, mutta, mutta kuinkas kävikään.

Silmälasit olivat pöydällä niin enhän nähnyt kunnolla mitä kerma-

purkin kyljessä luki, oletin että se oli okeata kermaa.

Niinpä lurautin  sitä mitä purkissa oli, mutta heti huomasin

 vahingon tapahtuneen kun nenään tuoksahti

valkosipuli olinkin lurauttanut väärää kermaa paistokseeni.

No, eihän se mitään uuniin vaan ja kahvipöytään ja maistamaan.

Ja maituihan se selvästi valkosipulille, vähän aikaa vieraani

totutteli makuun (varoitin kyllä) ja kohta otti lisääkin on kuulema

syötävää vaikka maku vähän hämäsi.

Tekevälle sattuu?