Tein eilen mansikka-rahka-ananaspiirakkaa.
Odotus oli korkealla, olihan tulossa sukulaispoika
laittamaan lamppua kattoon ja halusin tehdä nopsaan
jotain hyvää kahvin höysteeksi, mutta, mutta kuinkas kävikään.
Silmälasit olivat pöydällä niin enhän nähnyt kunnolla mitä kerma-
purkin kyljessä luki, oletin että se oli okeata kermaa.
Niinpä lurautin sitä mitä purkissa oli, mutta heti huomasin
vahingon tapahtuneen kun nenään tuoksahti
valkosipuli olinkin lurauttanut väärää kermaa paistokseeni.
No, eihän se mitään uuniin vaan ja kahvipöytään ja maistamaan.
Ja maituihan se selvästi valkosipulille, vähän aikaa vieraani
totutteli makuun (varoitin kyllä) ja kohta otti lisääkin on kuulema
syötävää vaikka maku vähän hämäsi.
Tekevälle sattuu?